Skip to main content

Ταλαιπωρία αύριο λόγω εργασιών της ΕΥΑΘ

Το νερό νεράκι θα πουν αύριο κάτοικοι των δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Καλαμαριάς, καθώς θα διακοπεί η υδροδότηση για περισσότερες από 11 ώρες λόγω εργασιών που θα πραγματοποιήσει στο δίκτυο η ΕΥ

Το νερό νεράκι θα πουν αύριο κάτοικοι των δήμων Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Καλαμαριάς, καθώς θα διακοπεί η υδροδότηση για περισσότερες από 11 ώρες λόγω εργασιών που θα πραγματοποιήσει στο δίκτυο η ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 μέχρι τις 20:00, θα γίνουν εργασίες λόγω αντικατάστασης δικτύου και επανασύνδεσης με το νέο δίκτυο στην οδό Βενιζέλου του Δήμου Αμπελοκήπων – Μενεμένης. Προβλήματα στην υδροδότηση θα εμφανιστούν στις οδούς: Βενιζέλου, Χαλκίδη, Ζωοδόχου Πηγής, Γεννηματά, Σκρα, Φλέμινγκ, Άρη Βελουχιώτη, Λοχαγού Ντούρμα, Πανταζοπούλου, Μαραθώνος και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς.

Στην Καλαμαριά από τις 08:00 έως τις 19:00, θα γίνουν εργασίες στο δίκτυο ύδρευσης λόγω μετατόπισης αγωγών επί της οδού Μετρών, από την Αγίου Νικολάου μέχρι τη Δρακοπούλου. Η υδροδότηση θα διακοπεί στις περιοχές: επέκταση Καλαμαριάς, Αλαμάνας, στο κέντρο της Καλαμαριάς, στις οδούς Μιαούλη, Μακροχωρίου, Κωνσταντινουπόλεως, Πόντου και σε όλες τις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Καλαμαριάς.