Skip to main content

Τάπα στη βία και τον ρατσισμό με 3 on 3 ρίχνει ο ΕΣΑΚΕ

Ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος τόνισε πως «το μπάσκετ πρέπει να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη και το ενδιαφέρον που εισπράττει»

Στη διοργάνωση των τουρνουά 3 on 3 «Τάπα στη βία και το ρατσισμό», συμμετέχει και φέτος ο ΕΣΑΚΕ μαζί με τον Πανελλήνιο Συνδεσμο Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, τους τοπικούς Δήμους, τις τοπικές Ενώσεις Σωματείων Καλαθοσφαίρισης και τους Συνδέσμους Κριτών και Διαιτητών. Τα τουρνουά γίνονται υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

«Ο ΕΣΑΚΕ συμμετέχει για μια ακόμη χρονιά στα τουρνουά 3 on 3 «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό» που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών όχι από συμβατική υποχρέωση, αλλά με χαρά και γιατί πιστεύουμε ότι το μπάσκετ πρέπει να ανταποδίδει στην κοινωνία την αγάπη και το ενδιαφέρον που εισπράττει», τόνισε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου στην συνέχεια επεσήμανε ότι: «Για μας δεν υπάρχουν πιο ωραίες εικόνες από παιδιά να παίζουν μπάσκετ στις γειτονιές όλης της Ελλάδας και οικογένειες στις εξέδρες να παρακολουθούν τους αγώνες της STOIXIMAN.GR Basket League. Θεωρούμε ότι τα τουρνουά 3 on 3 «Τάπα στην βία και στον ρατσισμό», που διοργανώνονται με πρωτοβουλία του ΠΣΑΚ δημιουργούν νέους φίλους του μπάσκετ και δίνουν τα σωστά μηνύματα στην νεολαία της πατρίδας μας». «Γι’ αυτό συμμετέχουμε ενεργά στην προσπάθεια του ΠΣΑΚ και καλούμε όλους όσους αγαπούν το μπάσκετ να «αγκαλιάσουν» τα φετινά τουρνουά», υπογράμμισε ο κ. Γαλατσόπουλος.

Οι έξι πόλεις που θα φιλοξενήσουν εφέτος τουρνουά είναι οι εξής:

Θεσσαλονίκη (26 & ‪27 Μαΐου) – ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

ΑΓΑΛΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

Αχαρνές (9 & ‪10 Ιουνίου) – ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΑΧΑΡΝΩΝ

Χαϊδάρι (16 & ‪17 Ιουνίου) – ΤΕΡΜΑ ΟΔΟΥ ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ & 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ελευσίνα (23 & ‪24 Ιουνίου) – ΗΡΩΩΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΑΓΟΥΛΑ

Γαλάτσι (‪30 Ιουνίου & ‪1 Ιουλίου) – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥΛ.ΒΕΪΚΟΥ – ΕΝΑΝΤΙ ΑΛΣΟΥΣ ΒΕΪΚΟΥ

Χανιά (7 & ‪8 Ιουλίου) – ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ