Skip to main content

Τασία: Δεν έβρισα τον Αθανασίου - Κάποιοι μου την έχουν «στημένη»

H Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε ότι το περιστατικό είναι κατασκευασμένο και υποστήριξε πως κάποιοι ενδεχομένως της την έχουν «στημένη».

Σε γραπτή της δήλωση η Τασία Χριστοδουλοπούλου υποστήριξε πως δεν χρησιμοποίησε απαξιωτική ή υβριστική έκφραση εναντίον του πρώην υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου και δεν είπε ποτέ «Αϊ στο διάολο».

Μάλιστα χαρακτήρισε κατασκευασμένο το περιστατικό και υποστήριξε πως κάποιοι ενδεχομένως της την έχουν «στημένη».

Η δήλωση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου

Σε καμία στιγμή της διαδικασίας, την οποία διηύθυνα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, δεν χρησιμοποίησα απαξιωτική ή υβριστική έκφραση και ειδικά ενάντια στον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χαρ. Αθανασίου.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι, όταν πήρε το λόγο ο κος Αθανασίου και κατήγγειλε το ως άνω περιστατικό, δεν κατάλαβα ότι αναφερόταν σε εμένα και δήλωσα ότι δεν άκουσα τι ειπώθηκε και ότι όποιος κι αν το είπε είναι τουλάχιστον αστοχία και αγένεια εκ μέρους του, γι΄ αυτό πρέπει να διαγραφεί από τα πρακτικά.

Κάποιοι ενδεχομένως μου την έχουν «στημένη», αλλά η συγκεκριμένη κατασκευή καλό είναι να μην τους οδηγεί να θεωρούν ότι μπορούν να την αξιοποιήσουν για να με πλήξουν.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα η αντιπρόεδρος της Βουλής, όπως φαίνεται και σε βίντεο, προέβη σε φραστική επίθεση απέναντι στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, καθώς ζητούσε να λάβει το λόγο για να τοποθετηθεί επί της διαδικασίας για το αν είναι σωστό να στηθούν μία, δέκα ή έντεκα κάλπες, έτσι ώστε να συμπεριληφθεί και ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, όμως η προεδρεύουσα Τασία Χριστοδουλοπούλου αρνούνταν στον βουλευτή.

«Κύριε Αθανασίου τα νομικά αφήστε τα λοιπόν. Θέλετε να μιλήσετε νομικά, πολιτικά» είπε η κυρία Χριστοδουλοπούλου και, πιθανότατα νομίζοντας ότι έχει κλείσει το μικρόφωνο, ξέσπασε λέγοντας: «Αι στο διάολο...». Δειτε εδώ περισσότερα