Skip to main content

ΤEDxThessaloniki 2016: Ένας κόσμος σε κίνηση-A world on the move

Στη σκηνή της 7ης διοργάνωσης του TEDxThessaloniki θα φιλοξενηθούν μεταξύ άλλων προσωπικότητες της ρομποτικής τεχνολογίας και της αρχιτεκτονικής.

Το 7ο κατά σειρά TEDxThessaloniki είναι γεγονός και στις 2 Απριλίου μας φέρνει σε επαφή με έναν «κόσμο σε κίνηση».

Σε νέο χώρο, στην αίθουσα Aιμίλιος Ριάδης, Μ2, του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης, θα επιχειρήσουμε φέτος να εξερευνήσουμε πτυχές της διαρκούς κίνησης του κόσμου μας, μέσα από ιστορίες και ιδέες ανθρώπων που με τα έργα ή τη στάση ζωής τους σημάδεψαν την πορεία των κοινωνιών τους, των χωρών και του κόσμου ολόκληρου κατά το παρελθόν ή φιλοδοξούν να τη σημαδέψουν στο παρόν και το μέλλον.

Στη σκηνή της έβδομης διοργάνωσης του TEDxThessaloniki θα φιλοξενηθούν, ανάμεσα σε άλλους, προσωπικότητες από το χώρο της ρομποτικής τεχνολογίας, της αρχιτεκτονικής, της δημοσιογραφίας, της εκπαίδευσης και της επιχειρηματικότητας που η δημιουργικότητα και το ανήσυχο πνεύμα τους διαμορφώνουν τις εξελίξεις στο πεδίο δράσης τους και, τελικά, στον κόσμο μας σήμερα.

Σε μια ιστορική συγκυρία που η επιτάχυνση της κίνησης του κόσμου πολλές φορές «ζαλίζει» ή δημιουργεί ερωτηματικά ως προς το πού οδηγεί, σας καλούμε σε μια μέρα γεμάτη γνώση και πληροφόρηση που φιλοδοξούμε να μας κάνει πιο αισιόδοξους, αλλά και πιο κριτικούς απέναντι στη δύναμη της αλλαγής και σε αυτούς που την ευαγγελίζονται.

Από σήμερα 26/2 και μέχρι τα μεσάνυχτα της 29ης Φεβρουαρίου θα είναι διαθέσιμα και τα πρώτα early bird εισιτήρια, με τις εξής τιμές:

-εισιτήρια για την πλατεία:  30€
-εισιτήρια για τα θεωρεία:  23€.

Προμηθευτείτε τα εισιτήρια και ενημερωθείτε για τη διοργάνωση από το ανανεωμένο site.