Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018
x

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΣΘ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως έχει διαμηνύσει ο πρόεδρος των εργαζομένων Δ. Τσερμενίδης, θα ξεκινήσει νέος γύρος κινητοποιήσεων

Τελευταία προθεσμία για σήμερα έχουν δώσει οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ προκειμένου να τους καταβληθούν τα δεδουλευμένα τους, για τους μήνες Μάιο και Ιούνιο.

Σε διαφορετική περίπτωση, όπως έχει διαμηνύσει ο πρόεδρος των εργαζομένων, θα ξεκινήσει νέος γύρος κινητοποιήσεων.

«Εάν δεν μπουν τα χρήματα τότε θα συγκαλέσω το δ.σ. του συνδικάτου προκειμένου να λάβουμε αποφάσεις», είπε χαρακτηριστικά στη Voria.gr rο πρόεδρος του συνδικάτου Δημήτρης Τσερμενίδης.

Στα γρανάζια της συνήθους γραφειοκρατίας έχει εγκλωβιστεί η αποστολή των περίπου 6,3 εκατ. ευρώ τα οποία ανέμενε από την περασμένη Πέμπτη ακόμη ο ΟΑΣΘ από το υπουργείο Μεταφορών προκειμένου να καταβάλει τουλάχιστον τον έναν από τους δύο οφειλόμενους μισθούς, στους 2.300 εργαζόμενους στον Οργανισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αποστολή των χρημάτων έχει κολλήσει στο υπουργείο Οικονομικών από το οποίο λείπει μία υπογραφή προκειμένου να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό του ΟΑΣΘ κι από κει να μεταφερθούν στους λογαριασμούς των εργαζομένων.

Η διοίκηση του Οργανισμού εκφράζει την αισιοδοξία της ότι μέχρι σήμερα θα ξεπεραστεί το γραφειοκρατικό εμπόδιο και θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στους οποίους οφείλονται οι μισθοί του Μαΐου και του Ιουνίου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ