Skip to main content

Τελευταία ενημέρωση για υποψήφιους φοιτητές στο Διεθνές Πανεπιστήμιο

Η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Την τελευταία ενημερωτική παρουσίαση για τα μεταπτυχιακά του προγράμματα σπουδών διοργανώνει την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου στις 17:00 το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Η ενημερωτική εκδήλωση θα γίνει στις εγκαταστάσεις του Διεθνούς Πανεπιστημίου στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, ενώ οι υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν τη δυνατότητα προσωπικής ενημέρωσης από το ακαδημαϊκό και το διοικητικό προσωπικό του ιδρύματος, ώστε να λάβουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα σχετικά με τις μεταπτυχιακές σπουδές αλλά και το πρόγραμμα υποτροφιών του Διεθνούς Πανεπιστημίου.

Όσοι επιθυμούν να συνεχίσουν τις σπουδές τους σε μεταπτυχιακό επίπεδο, μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους άμεσα. Τα μαθήματα ξεκινάνε την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου.
 
Σημειώνεται πως το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 19 μεταπτυχιακά προγράμματα υψηλής ζήτησης στην αγορά εργασίας στους τομείς της οικονομίας και διοίκησης επιχειρήσεων, του περιβάλλοντος, της ενέργειας, των πληροφοριακών συστημάτων, του σχεδιασμού προϊόντων, της ιστορίας της αρχαιολογίας και της νομικής.

Μπορείτε να δηλώσετε online συμμετοχή για την ενημερωτική παρουσίαση στο www.ihu.edu.gr/index.php/next-info-session.html ή στο τηλέφωνο 2310807520 ή με email στο admissions@ihu.edu.gr.

Η πρόσβαση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο είναι εφικτή και με λεωφορείο του ΟΑΣΘ, γραμμή 67Β, που ξεκινάει από τον Α.Σ. ΙΚΕΑ στις 16.50.