Skip to main content

Τελικός: Ποιες θύρες παίρνουν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ-Προσυγκέντρωση στις Αφίδνες

Προσυγκέντρωση στα διόδια Αφιδνών για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα κατηφορίσουν στην Αθήνα από τη Θεσσαλονίκη - Συρματοπλέγματα στην τάφρο του ΟΑΚΑ

Στις 20:30 το Σάββατο 12 Μαΐου ορίστηκε να ξεκινήσει ο μεγάλος τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ.

Η απόφαση ελήφθη στη σημερινή σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας μεταξύ της ΕΛΑΣ, της ΕΠΟ και εκπροσώπων των δύο ομάδων.

Όπως έγινε ήδη γνωστό, οι δύο Δικέφαλοι θα παραλάβουν από 17.196 εισιτήρια, συν 200 προσκλήσεις με τους φίλους του ΠΑΟΚ να κάθονται στις θύρες 14, 15, 16, 17, 19, 20, 21, 22 και τη μισή 13. Από την άλλη πλευρά, οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πάρουν εισιτήρια για τις θύρες 1, 2, 3, 4, 32, 33, 34, 35 και τη μισή 5. Η ΕΠΟ, για τις προσκλήσεις της, θα έχει τις θύρες 23, 29, Ρ και VIP.

Προσυγκέντρωση στα διόδια Αφιδνών για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Οι θύρες στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας αποφασίστηκε να είναι ανοιχτές από τις 16:30, ενώ θα υπάρξει προσυγκέντρωση των φιλάθλων του Δικεφάλου του Βορρά στα διόδια Αφιδνών. Από εκεί, η Αστυνομία θα τους συνοδεύει λίγους - λίγους έως το γήπεδο.

Συρματοπλέγματα στην τάφρο του ΟΑΚΑ



Ο έλεγχος της Αστυνομίας θα είναι πολύ αυστηρός τόσο για τα εισιτήρια, όσο και στα πούλμαν των εκδρομέων, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έθεσε θέμα για να γίνουν κάποιες εργασίες στο ΟΑΚΑ.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία ζήτησε να τοποθετηθούν συρματοπλέγματα στην τάφρο και αυτό το θέμα παραμένει ανοιχτό.