Skip to main content

Τέλος από τη διαιτησία ο επόπτης του τελικού Καλφόγλου

Ο βοηθός Γιώργος Καλφόγλου έκανε πράξη τη δήλωσή του και με επιστολή του στην ΚΕΔ, υπέβαλε την παραίτησή του από τη διαιτησία, η οποία έγινε δεκτή

Παρελθόν από τον χώρο της ελληνικής διαιτησίας αποτελεί ο επόπτης του συνδέσμου Θεσπρωτίας, Γιώργος Καλφόγλου, ο οποίος έγινε το πρόσωπο του τελικού του Κυπέλλου, με τη μη υπόδειξη οφσάιντ στο νικητήριο γκολ του ΠΑΟΚ, κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε μία σπάνια κίνηση, ο Γιώργος Καλφόγλου (δεύτερος από δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) έστειλε το βράδυ της Πέμπτης επιστολή παραίτησης στην ΚΕΔ «για λόγους ευθιξίας», όπως αναφέρει, και στην οποία ζητεί συγγνώμη από το φίλαθλο κοινό και τονίζει ότι το λάθος του ήταν ανθρώπινο.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΠΟ:

«Με επιστολή που απηύθυνε στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο βοηθός διαιτητή Γεώργιος Καλφόγλου, της ΕΠΣ Θεσπρωτίας, υπέβαλε χθες αργά το βράδυ (Πέμπτη 11/5/2017) την παραίτησή του από την ενεργό δράση.

Με την επιστολή του αυτή ο κ. Καλφόγλου ζητά συγνώμη από το φίλαθλο κοινό την λανθασμένη υπόδειξή του στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας 2017, την οποία χαρακτηρίζει «ανθρώπινο λάθος», και δηλώνει ότι παραιτείται «για λόγους ευθιξίας».

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έκανε δεκτή την παραίτησή του».