Skip to main content

Τέλος η Ευρώπη για Ολυμπιακό, ήττα 3-1 από τη Σπόρτινγκ (video)

Οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τα λάθη των παικτών του, έχασαν στη Λισαβώνα και τερματίζουν για πρώτη φορά τελευταίοι σε όμιλο έπειτα από 11 χρόνια

Την ήττα με 3-1 από τη Σπόρτινγκ στη Λισαβώνα γνώρισε ο Ολυμπιακός (δείτε εδώ) για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και υπέκυψαν στην ανωτερότητα των «Λιονταριών» αποχαιρετώντας πρόωρα την Ευρώπη καθώς η αναμέτρηση εναντίον της Γιουβέντους στο Φάληρο (5/12) αποτελεί πλέον τυπική διαδικασία.

Σκόρερ για την πορτογαλική ομάδα ήταν οι Μπας Ντοστ (40, 66΄) και Μπρούνο Σέζαρ (43΄) ενώ για τους πρωταθλητές Ελλάδος μείωσε ο Βάντις Οτζίτζα-Οφόε (86΄).

Οι συνθέσεις:

Σπόρτινγκ Λισαβώνας (Ζεζούς): Ρουί Πατρίσιο, Πιτσίνι (85' Ριστόβσκι), Αντρέ Πίντο, Ματιέ, Κοεντράο, Ουίλιαμ Καρβάλιο, Μπατάγλια, Ζέλσον Μαρτίνς, Μπρούνο Σέζαρ (90' Ματέους), Μπρούνο Φερνάντες, Ντοστ.

Ολυμπιακός  (Λεμονής): Προτό, Φιγκέιρας, Μποτία, Ένχελς, Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Ταχτσίδης (65' Οτζίτζα Οφόε), Πάρντο, Καρσελά (46' Σεμπά), Φορτούνης (57' Τζούρτζεβιτς).