Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018
x

ΤΕΛΟΣ Ο ΣΤΑΝΟΓΕΒΙΤΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση καλωσορίζοντας τον Ρουμάνο προπονητή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς και τη σύναψη συνεργασίας με τον Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε πριν από λίγο η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, η ασπρόμαυρη ΠΑΕ εξηγεί τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση καλωσορίζοντας τον Ρουμάνο προπονητή στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόφασή της για αλλαγή προπονητή. Ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς είναι ένας καλός προπονητής, αλλά όχι αυτός που χρειάζεται η ομάδα στην παρούσα φάση.

Σ΄αυτή την κοινή απόφαση κατέληξαν η Διοίκηση και ο Αθλητικός Διευθυντής του Συλλόγου, οι οποίοι αναλαμβάνουν και την πλήρη ευθύνη, απόφαση που τελικά αποδέχτηκε ο ιδιοκτήτης.

Την δεδομένη χρονική στιγμή η ιδανική λύση είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα. Γνωρίζει το πρωτάθλημα, ήταν εξ αρχής στην κορυφή της λίστας των υποψηφίων με το τέλος της προηγούμενης σεζόν και έδειξε μεγάλο ενθουσιασμό να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους υψηλότερους στόχους. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ και του ευχόμαστε καλή επιτυχία!
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ