Skip to main content

Τέσσερα ντοκιμαντέρ για τη Βόρεια Ελλάδα από την «ACTION IN GREECE»

Για τα εγκαίνια του πρότζεκτ, ο όμιλος της Sigma Group με τη στήριξη της ΔΕΘ θα οργανώσει μια ξεχωριστή γιορτή στις 26 Απριλίου στο Βελλίδειο.

Στην προβολή της Βόρειας Ελλάδας επικεντρώνεται πλέον η πρωτοβουλία «ACTION IN GREECE» της  Sigma Group που πραγματοποείται δια μέσου των θυγατρικών της  εταιρειών Sigma Media και Sigma Productions και η οποία αφορά την παραγωγή ντοκιμαντέρ.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε την παραγωγή των ντοκιμαντέρ από τη Σαντορίνη με 15 επεισόδια και τίτλο «The Santorini  Project», τα οποία αφορούν σε μια δυνατή προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό, με θέματα όπως είναι η ιστορία, η αρχαιολογία, η λαογραφία, η παράδοση, η σύγχρονη επιχειρηματικότητα, η φιλοξενία, ο θρησκευτικός και εναλλακτικός τουρισμός, οι φυσικές ομορφιές, καθώς και όλη η γνωστή αλλά και η αθέατη πλευρά της Ελλάδας.

Η συνέχεια της «ACTION  IN  GREECE» γίνεται με τη Βόρεια Ελλάδα σε τέσσερα αναλυτικά media & social projects μέσα από τηλεοπτικά γυρίσματα διεθνών προδιαγραφών:  
1) The Halkidiki Project (αφορά στη Χαλκιδική)  
2) The Thessaloniki Project (αφορά στη Θεσσαλονίκη)  
3) The Northern Greece Project (αφορά στις Σέρρες, Βέροια, Καβάλα, Δράμα, Αλεξανδρούπολη κα)  
4) The Thraki Project (αφορά στη Θράκη)

Τα γυρίσματα για το project της Βόρειας Ελλάδας ξεκίνησαν στις 10 Απριλίου από τον Δήμο Σιθωνίας Χαλκιδικής.

Για τα εγκαίνια του πρότζεκτ, ο όμιλος της Sigma Group με την πολύτιμη στήριξη της ΔΕΘ Ηelexpo θα οργανώσει μια ξεχωριστή γιορτή την Τετάρτη 26 Απριλίου, στις 19.30, στο Συνεδριακό κέντρο Ιωάννης Βελλίδης και στις αίθουσες «Θεσσαλονίκη» και «Ελλοπία».

Στην εκδήλωση χαιρετισμό θα απευθύνουν προσωπικότητες της Βόρειας Ελλάδας ενώ θα διοργανωθούν εντυπωσιακά events. «Έτσι θα μοιραστούμε όλοι μαζί τις μοναδικές εμπειρίες μας για τον υπέροχο αυτό τόπο και θα γλεντήσουμε Ελληνικά, στέλνοντας το πρώτο ηχηρό μήνυμα της Βόρειας Ελλάδας στο εξωτερικό» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο όμιλος.

Παρουσίαση βραδιάς:   
Θωμάς  Παπαθανασίου (ραδιοτηλεοπτικός  παρουσιαστής)
Στεφανία Μαρία Βαλσαμάκη (ηθοποιός - παρουσιάστρια - πρωταγωνίστρια του “The Santorini  Project”)
Επιμέλεια διοργάνωσης: Sigma Events