Skip to main content

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα συγκεντρωθούν και σήμερα έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις.

Τέσσερις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας αναμένεται να πραγματοποιηθούν σήμερα, Πέμπτη στην Θεσσαλονίκη.

Αρχικά, συμβασιούχοι της ΕΥΑΘ θα συγκεντρωθούν και σήμερα έξω από τα γραφεία της εταιρείας, στην οδό Εγνατία, από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τις απολύσεις τους. 

Στις 12:30 στο υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας από την Επιτροπή Αλληλεγγύης Πολιτικών Κρατούμενων από την Τουρκία και το Κουρδιστάν, κατά της απόφασης του Αρείου Πάγου για την έκδοση του απεργού πείνας Τουργκούτ Καγιά.

Στη συνέχεια, στις 13:30 στο ΥΜΑΘ θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο Ζ’ Σύλλογος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με αίτημα την απόσυρση νομοσχεδίου που αφορά τις δομές εκπαίδευσης.

Τέλος, στις 14:30 μέλη της Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας θα διαμαρτυρηθούν έξω από το κτίριο ZEDA, για να διαμαρτυρηθούν για την απαξίωση της ειδικής αγωγής και την κατάργηση των ΚΕΔΔΥ.