Skip to main content

Τετ α τετ Κυριάκου Μητσοτάκη- Γιάννη Μουζάλα για το προσφυγικό

Η συνάντηση των κυρίων Μητσοτάκη και Μουζάλα θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στα γραφεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή

Συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα θα έχει σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης για το προσφυγικό.

Στη συνάντηση, που θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 στα γραφεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στη Βουλή, θα συμμετέχουν, επίσης, η Συντονίστρια ΟΔΕ Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών, βουλευτής Α΄ Αθηνών κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και ο ειδικός Συντονιστής του Τομέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, βουλευτής Α΄ Αθηνών Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να μην εμπλέξει το προσφυγικό στην αντιπολιτευτική γραμμή της ΝΔ και αναμένεται να τονίσει την ανάγκη κατάρτισης εθνικού σχεδίου για τη διαχείριση των προσφυγικών ροών.

Σύμφωνα με τα Νέα, η ενημέρωση από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό αποτελεί την αφετηρία για μια σειρά από πρωτοβουλίες εντός και εκτός συνόρων από την πλευρά του προέδρου της ΝΔ, οι οποίες θα εκδηλωθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες.