Skip to main content

«Οικογενειακό συμβούλιο» Τζιτζικώστα-Μπουτάρη-Καλαφάτη στη Νέα Παραλία

Παρότι αρχικά οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μπουτάρης και Καλαφάτης βρίσκονταν σε τρία διαφορετικά σημεία, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την πρώτη... κίνηση

Πηγαδάκι εν αναμονή της άφιξης της Ευρωπαίας Επιτρόπου, Κορίνας Κρέτσου για την επιθεώρηση της Νέας Παραλίας, έστησαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εντάξει» και βουλευτής της ΝΔ, Σταύρος Καλαφάτης και η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου.

Παρά το... τεταμένο κλίμα των τελευταίων ημερών, με την κόντρα δήμου-περιφέρειας, τα σχόλια Καλαφάτη για τις... «συγγένειες» και τις εκατέρωθεν αιχμές, οι «4» συνομίλησαν σε καλό κλίμα. Παρότι αρχικά οι κ.κ. Τζιτζικώστας, Μπουτάρης και Καλαφάτης βρίσκονταν σε τρία διαφορετικά σημεία πέριξ του πάρκου της Μεσογείου, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης έκανε την πρώτη... κίνηση. Προσέγγισε τον περιφερειάρχη, ενώ στη συνέχεια πλησίασε ο κ. Καλαφάτης.

«Σταύρο, έλα, κάνουμε οικογενειακό συμβούλιο», του είπε με νόημα ο κ. Τζιτζικώστας, ενώ, από την πλευρά του, ο βουλευτής απάντησε χαριτολογώντας: «Ό,τι λέω γίνεται. Σε δύο ημέρες τούς ενώνω και φέρνω και τους θεσμούς».

Πάντως, η κυρία Κρέτσου, έως τις 10:00 και παρά το γεγονός πως η επιθεώρηση της Νέας Παραλίας είχε προγραμματιστεί για τις 9:30, έπινε τον καφέ της στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει. Την ώρα, μάλιστα, που όλοι την περιμένουν, υπό βροχή...