Skip to main content

Θα κερδίσουν τα φαβορί στον έβδομο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου;

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα για τους αγώνες του Βελγίου με τον Παναμά και της Τυνησίας με την Αγγλία

Φαβορί για την πρόκριση, στον έβδομο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι το Βέλγιο και η Αγγλία. Σήμερα δίνουν τα πρώτα τους παιχνίδια.

Στις 18:00, στο Σότσι, το Βέλγιο αντιμετωπίζει τον Παναμά, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στις 21:00, στο Καλίνιγκραντ, η Αγγλία παίζει με την Τυνησία, η οποία επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 12 χρόνια.

Περισσότερες από 200 επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ για τους αγώνες των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ποια ομάδα θα πάρει τη σέντρα, πόσα λεπτά θα είναι οι καθυστερήσεις

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, των goal kick, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

Ολοκληρώνεται σήμερα η πρώτη αγωνιστική του έκτου ομίλου, με την αναμέτρηση Σουηδίας-Νότιας Κορέας, η οποία θα διεξαχθεί, στις 15:00, στο Νόβγκοροντ. Το παιχνίδι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον, μετά την έκπληξη χτες στο άλλο ματς του ομίλου, με τη νίκη 1-0 που πέτυχε το Μεξικό κόντρα στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Γερμανία.

Τα στοιχήματα της ημέρας για τους Μάρκους Μπεργκ και Χάρι Κέιν

Δύο είναι τα στοιχήματα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα, το πρώτο γκολ από τον Μάρκους Μπεργκ στον αγώνα Σουηδίας-Νότιας Κορέας και το πρώτο γκολ από τον Χάρι Κέιν στο παιχνίδι Τυνησίας-Αγγλίας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την «Επιστροφή Στοιχήματος» και το «2-0 και Έληξε», έχουν δύο επιπλέον λόγους για να ποντάρουν στους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος», αν ένας αγώνας, της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, λήξει ισόπαλος με 0-0, επιστρέφεται το ποντάρισμα, σε όσους έχουν ποντάρει στο ακριβές σκορ, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα και τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος.

Με το «2-0 και Έληξε» οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.