Κυριακή 15 Ιουλίου 2018
x

ΘΑΣΟΣ: ΕΒΑΛΕ ΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΟ, ΠΛΗΡΩΘΗΚΕ ΑΛΛΑ ΕΣΤΕΙΛΕ... ΧΑΛΑΣΜΕΝΟ

Ένας 24χρονος έπεισε 29χρονο να του αποστείλει 500 ευρώ για αγορά κινητού τηλεφώνου, όμως του απέστειλε μία μη λειτουργική συσκευή

Στην εξιχνίαση υπόθεσης απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, προχώρησαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θάσου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 24χρονου ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη.  

Αναλυτικότερα, ο 29χρονος εντόπισε αγγελία σε διαδικτυακή ιστοσελίδα, την οποία είχε αναρτήσει ο 24χρονος, σχετικά με πώληση κινητού τηλεφώνου και επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του.

Κατά την επικοινωνία τους, ο δράστης κατάφερε να πείσει τον 29χρονο να αποστείλει στις 28 Αυγούστου με ταχυδρομική επιταγή το χρηματικό ποσό των 499,99 ευρώ, για την αγορά του κινητού τηλεφώνου.

Το μεσημέρι της επόμενης ημέρας, κατά την παραλαβή του δέματος, ο 29χρονος διαπίστωσε ότι ο 24χρονος τον είχε εξαπατήσει, αποστέλλοντάς του δέμα που περιείχε, ένα μη λειτουργικό κινητό τηλέφωνο, αντί του συμφωνηθέντος.

Σημειώνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για το ίδιο αδίκημα.
 
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Θάσου Καβάλας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ