Skip to main content

«The Perfect Selfie» από το KinderDocs φεστιβάλ ντοκιμαντέρ

Βλέποντας το ντοκιμαντέρ, παρακολουθούμε τη ζωή της Ολίβια και μαζί της ζούμε και εμείς και ό,τι δεν μοιράζεται στο διαδίκτυο.

Την ταινία «The Perfect Selfie» παρουσιάζει το KinderDocs φεστιβάλ ντοκιμαντέρ για παιδιά και νέους το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου στις 12:00 στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (ΔΕΘ).

Πόσα selfies χωράνε στη ζωή της δεκαεξάχρονης Φινλανδής instagram star Ολίβια. Τι σημαίνουν για εκείνη 20.000 followers; Το KinderDocs φεστιβάλ ντοκιμαντέρ παρουσιάζει σε πρεμιέρα για την Ελλάδα το ντοκιμαντέρ The Perfect Selfie στο οποίο θα παρακολουθήσουμε ένα χρόνο από τη ζωή της Ολίβια. Η ζωή της δεν είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των συνηθισμένων εφήβων: μοιράζεται δημόσια ωραίες στιγμές αλλά ταυτόχρονα επικρίνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανησυχεί για το πόσο επιφανειακοί και προκατειλημμένοι μπορεί να γίνουμε στο Instagram και στο Facebook αλλά και γνωρίζει ότι συμβάλλει στην ενίσχυση αυτής της τάσης.

Παρακολουθούμε τη ζωή της Ολίβια και μαζί της ζούμε και εμείς και ό,τι δεν μοιράζεται στο διαδίκτυο. Μέσα από την ιστορία της γνωρίζουμε μια ολόκληρη γενιά σημερινών εφήβων.

Καλεσμένη στη συζήτηση μετά την προβολή η Ειρήνη Βουτσκόγλου, Μαθηματικός-ΜSc Πληροφοριακά συστήματα & Συγγραφέας του βιβλίου «Τα διαδίκτυά μας».

Δείτε το τρέιλερ εδώ: 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2107451299490458/

Όλο το πρόγραμμα 2017/18  kinderdocs.com

Για κρατήσεις:
Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
Τ: 2310240002 (Πέμπτη–Σάββατο 9.00-17.00, Κυριακή 11.00-15.00)
Είσοδος: 3€ (παιδιά, φοιτητές, άνεργοι), 6€ (ενήλικες)