Skip to main content

Θέλει Άρη ο Μήτρογλου

Είναι πλέον δεδομένο ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός εξέφρασε την προτίμησή του στον Άρη για τη συνέχεια της καρι
Είναι πλέον δεδομένο ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και στον Ολυμπιακό θέλουν αφενός να τον αξιοποιήσουν σε μεταγραφική υπόθεση και αφετέρου να επιστρέψει το καλοκαίρι, γιατί ουκ ολίγοι στην ομάδα τον πιστεύουν.

Ο Πανιώνιος προσπαθεί να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό, αλλά η πλευρά του παίκτη προτιμά τον Άρη.
 
«Προτεραιότητά μας τη δεδομένη χρονική στιγμή και όπως έχουν δημιουργηθεί οι καταστάσεις είναι ο Κώστας να συνεχίσει για έξι μήνες δανεικός σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και στόχους. Αυτές τις συνθήκες μας τις προσφέρει ο Άρης. Γιατί είναι ποιοτική ομάδα και θέλει πραγματικά τον Κώστα. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Τον σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο Άρης είναι καλύτερη επιλογή. Στο εξωτερικό, και ειδικά στην Γερμανία, ο Κώστας έχει καλό όνομα. Έχω κάνει επαφές με αρκετές ομάδες και κάποιες θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο, και όπως προανέφερα, προτεραιότητά μας είναι να πάει δανεικός σε ομάδα με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και γι΄αυτό προτιμάμε τον Άρη και αποκλείουμε κάποια άλλη ελληνική ομάδα».