Skip to main content

Θέλει την πρόκριση στα χέρια του

Τη νίκη με την οποία θα κρατάει την πρόκριση στα χέρια του θέλει ο δικέφαλος στην Ιρλανδία με αντίπαλο την Σάμροκ Ρόβερς.

Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι διασταυρώνει τα ξίφη της με την πρωταθλήτρια Ιρλανδίας, Σάμροκ Ρόβερς, με τον στόχο και το ζητούμενο να είναι η νίκη που θα βάλει τον ΠΑΟΚ σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ, παρά τις απουσίες είναι πεπεισμένοι πως η ομάδα μπορεί να γυρίσει με ένα θετικό αποτέλεσμα στις αποσκευές της απόψε από την Ιρλανδία, κάτι που θα φέρει την πρόκριση ακόμη πιο κοντά.

Η ήττα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι απόψε καλούνται να κάνουν μια νέα αρχή σε έναν θεσμό που τα πηγαίνουν πολύ καλά. Οι απουσίες είναι αρκετές μια ακόμη φορά, και ο Μπόλονι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση που έχει διαθέσιμη. Με 4-2-3-1 Στο αποψινό ματς δεν θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις όσον αφορά το σύστημα, με το οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Χαλκιάς, με το καρέ της άμυνας να απαρτίζεται από τους Λίνο και Ετό στα άκρα, και Μαλεζά και Μπαλάφα στα στόπερ. Στα χαφ θα είναι οι Λαζάρ και Αρίας έχοντας στα δεξιά τους τον Γεωργιάδη, στα αριστερά αντίστοιχα τον Βιεϊρίνια και μπροστά τους τον Φωτάκη. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κρέσιτς, Αποστολόπουλος, Κίτσιου, Σνάουτσνερ, Παπάζογλου, Τσιρίλο και Ρομπέρ.

Η Βαθμολογία του ομίλου

Τότεναμ 7 4-1

ΠΑΟΚ 5 4-3

Ρούμπιν Καζάν 4 5-3

Σάμροκ 0 2-8