Skip to main content

Θεοχάρης: Σφυρίζουν αδιάφορα για τους μελλοντικούς ανέργους στα ΜΜΕ

Ο βουλευτής κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν φαίνεται να ιδρώνει για τις 38.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

Βολές στην κυβέρνηση ότι όχι μόνο δεν αποδέχεται το λάθος της στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών αλλά χτίζει πάνω σε αυτό προσδοκώντας επικοινωνιακές νίκες, εξαπολύει ο βουλευτής Χάρης Θεοχάρης με αφορμή την επικείμενη συνάντηση των τεσσάρων νικητών του διαγωνισμού στο Μέγαρο Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη και τον γενικό γραμματέα Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρη Κρέτσο.

«Ο κ. Τσίπρας και οι υπουργοί της κυβέρνησης, που υπόσχονται παροχές με το τίμημα της δημοπρασίας, ψεύδονται ενσυνειδήτως καθώς γνωρίζουν ότι το ποσό των 240 εκατομμυρίων είναι δεσμευμένο προς την εξυπηρέτηση «μνημονιακών» υποχρεώσεων.  Παρομοιάζουν τα κανάλια με «αυθαίρετα» και «παράσιτα», ενώ για τους μελλοντικούς ανέργους σφυρίζουν αδιάφορα» σημειώνει.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν φαίνεται να ιδρώνει ούτε για τις 38.000 θέσεις εργασίας που θα χαθούν το δεύτερο εξάμηνο του 2016 -σύμφωνα με έρευνα της ΓΣΕΒΕΕ- από το κλείσιμο 18.100 επιχειρήσεων. «Αντιθέτως, σχεδιάζει να μονιμοποιήσει χιλιάδες συμβασιούχους στους ΟΤΑ στο πλαίσιο της πολιτικής της που αντιλαμβάνεται το κράτος ως τον μοναδικό εργοδότη» προσθέτει.