Skip to main content

Θεοχαρόπουλος: Θλίψη και λύπη τα συναισθήματά μου για τον Κουβέλη

Όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

«Τα συναισθήματα είναι θλίψη και λύπη, γιατί έχουμε συμπορευτεί, έχουμε πιστέψει σε άλλα πράγματα από αυτά που βλέπουμε σήμερα, ωστόσο διαφωνούμε με την ανθρωποφαγία των ημερών» τόνισε την Παρασκευή στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σχολιάζοντας την υπουργοποίηση του Φώτη Κουβέλη στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξήγησε ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο Φώτης Κουβέλης τελευταία τρία χρόνια είχε πάρει μια μοναχική πορεία, η οποία ήταν πορεία στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς καμία κριτική μάλιστα. «Ξεχείλισε το ποτήρι για εμάς, όταν όλοι μαζί κατηγορούσαμε τον εθνικολαϊκισμό και αποδέχθηκε να βρεθεί κάτω από τον κ. Καμμένο».

Ο κ. Θεοχαρόπουλος εξέφρασε τη λύπη του για την «επιλογή κάποιων ανθρώπων να ταχθούν με τον εθνικολαϊκισμό και με ανθρώπους που έχουν ομοφοβικές και ρατσιστικές θέσεις».

Αφήνοντας αιχμές για τον νέο αναπληρωτή υπουργό Άμυνας, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ εξήγησε ότι «στόχος του δικού μας φορέα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός προοδευτικού πόλου στη χώρα μας, αλλά έχω ακούσει να είναι στόχος και ορισμένων ανθρώπων, όπως για παράδειγμα αυτών που μπαίνουν τώρα στην κυβέρνηση... Και παρόλα αυτά, να συγκυβερνούν στο ίδιο υπουργείο με τον κ. Καμμένο και τις εθνικολαϊκιστικές θέσεις του».