Skip to main content

Θεοδωράκης: Δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση, δεν αντικαθιστούμε τους ΑNEΛ

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν κατηγορηματικός λέγοντας πως οι προσωπικές δηλώσεις του Σπύρου Δανέλλη είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία

Την επίσημη θέση του Ποταμιού ξεκαθάρισε ο Σταύρος Θεοδωράκης μετά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εισήγηση του Σπύρου Δανέλλη για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ σε περίπτωση αποχώρησης των ΑΝΕΛ.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής του κόμματος σε προσωπική του δήλωση ανέφερε:

«Ο Σπύρος Δανέλλης έχει τις προσωπικές του απόψεις, είναι γνωστές και δεν σχετίζονται με τη συγκυρία. Η θέση του Κινήματός μας, όμως, είναι ξεκάθαρη. Προωθούμε βελτιώσεις και αλλαγές που έχει ανάγκη η κοινωνία, αλλά δεν στηρίζουμε την κυβέρνηση σε περίπτωση ψήφου εμπιστοσύνης και δεν αντικαθιστούμε στην κυβέρνηση τους ΑΝΕΛ. Και σε αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι και κατηγορηματικοί».

Υπενθυμίζεται πως ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης προκάλεσε αντιδράσεις καθώς είχε εκφράσει τόσο στην ΚΟ του κόμματος όσο και δημόσια, την άποψή του πως πρέπει να στηρίξουν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εάν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αποχωρήσουν από αυτή.