Skip to main content

The/Saloniki Sound Fest: Πέντε μέρες μουσική, σε 3 συμβολικούς χώρους

Φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Το The/Saloniki Sound Festival είναι το νέο μουσικό γεγονός της πόλης της Θεσσαλονίκης, το οποίο πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τη δημιουργική ομάδα του Soulfood Thessaloniki.

Για πρώτη φορά στη πόλη της Θεσσαλονίκης δημιουργείται ένα φεστιβάλ μουσικής για 5 μέρες, σε 3 συμβολικούς και ανατρεπτικούς χώρους, με παραπάνω από 15 συγκροτήματα & DJs από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έναρξη και η πρώτη μέρα του φεστιβάλ αποτελεί μια συνεργασία του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονία και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται η σχετική ανακοίνωση, «τη Δευτέρα 18 Ιουνίου σας υποδεχόμαστε στον προαύλιο χώρο της Παλαιάς Νομαρχίας Θεσσαλονίκης - Βίλα Αλλατίνη».

«Για πρώτη φορά ανοίγουν οι πόρτες του επιβλητικού κτηρίου για να υποδεχθούν ένα μουσικό φεστιβάλ! Η πρώτη μέρα του the/Saloniki Sound Festival είναι μια ωδή στο λυρισμό και το μαγικό τρόπο που συνδυάζεται με την ηλεκτρονική μουσική, αλλά και τον πειραματισμό, με μερικούς από τους πιο ανερχόμενους και πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της Ελληνικής σκηνής», καταλήγει η ενημέρωση.

Info

The/Saloniki Sound Festival 2018

Day 1| Προαύλιο χώρο Παλιάς Νομαρχίας – Βίλα Αλλατίνη

Larry Gus
Fair Weather Friends showcase w/Tendts, Sworr
DJ Wicked

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 |ΩΡΑ 17:00|ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ