Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 11 συλλήψεις για διωκτικά έγγραφα και κατοχή ναρκωτικών

Πέντε άτομα συνελήφθησαν διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα και έξι ακόμη για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Στοχευμένους ελέγχους με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, διενεργούν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.

Το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης συνέλαβαν πέντε άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν διωκτικά έγγραφα.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες ήταν ένας 24χρονος αλλοδαπός που συνελήφθη από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ χθες, Τετάρτη το βράδυ διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Ανακρίτριας του 5ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών. 

Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν επίσης σήμερα, Πέμπτη τα ξημερώματα έναν 41χρονο, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε ετών για έκδοση εικονικών και πλαστών φορολογικών στοιχείων.

Ακόμη, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς συνέλαβαν έναν 52χρονο διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Τέλος, η αστυνομία συνέλαβε έξι ακόμη άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.