Skip to main content

Θεσσαλονίκη: 45χρονος απείλησε με μαχαίρι περιπτερά στο κέντρο

Ένας 45χρονος απείλησε με αιχμηρό αντικείμενο ιδιοκτήτρια περιπτέρου στο κέντρο της πόλης, αφαιρώντας προϊόν, και συνελήφθη

Σε συνολικά 23 συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη.

Χαρακτηριστικό είναι το περιστατικό που έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης, όταν ένας 45χρονος ημεδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» το μεσημέρι γιατί, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου σε βάρος ιδιοκτήτριας περιπτέρου στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε προϊόν από το περίπτερο.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν:

· (1) άτομο για ληστεία. Πρόκειται για 45χρονο ημεδαπό, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», μεσημβρινές ώρες χθες (22-01-2016), διότι, με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου σε βάρος ιδιοκτήτριας περιπτέρου στο κέντρο της πόλης, αφαίρεσε προϊόν από το περίπτερο.

· (2) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα.

· (4) άτομα για παραβάσεις του Νόμου περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.

· (3) άτομα για παράβαση του Νόμου περί παιγνίων. Συγκεκριμένα, έπειτα από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην περιοχή αρμοδιότητας τους, συνελήφθη ο 30χρονος προσωρινά υπεύθυνος αυτού, καθώς είχε εγκαταστήσει εντός του καταστήματος (38) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε δύο (2) εκ των οποίων διενεργούνταν παράνομα, τυχερά παίγνια, από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

· (3) αλλοδαποί, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, διότι κατείχαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

· (1) ημεδαπός, διότι κατελήφθη να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια μέθης.

Επίσης, βεβαιώθηκαν :

· (9) παραβάσεις του Νόμου περί Εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.