Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η 41χρονη λησταρχίνα με το ραβασάκι (video)

Δείτε βίντεο από τη δράση της 41χρονης λησταρχίνας τραπεζών με το... ραβασάκι. Λήστεψε δύο τράπεζες στη Θεσσαλονίκη για να πληρώσει χρέη της.

Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο-ντοκουμέντο από τη δράση της 41χρονης λησταρχίνας τραπεζών με το... ραβασάκι στη Θεσσαλονίκη.

Το βίντεο προβλήθηκε από την εκπομπή «Live News», ενώ στο ρεπορτάζ υπάρχουν δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της 41χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η γυναίκα οδηγήθηκε από απελπισία στο να ληστέψει τράπεζες και δεν είχε τίποτα πάνω της για να απειλήσει τους υπαλλήλους.

Να σημειωθεί πως η 41χρονη, η οποία διατηρεί ιχθυοπωλείο στην Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης, τον Αύγουστο διέπραξε δύο ληστείες με απειλητικά σημειώματα σε Περαία και Επανομή. Συνολικά αφαίρεσε το ποσό των 30.840 ευρώ. Κατά την απολογία της στον ανακριτή ισχυρίστηκε ότι με ένα μέρος των χρημάτων που λήστεψε, περίπου 11.000 ευρώ, πλήρωσε απαιτητά χρέη που είχε σε εκκρεμότητα, μεταξύ των οποίων και οφειλές σε προμηθευτή της. Η γυναίκα δεσμεύτηκε ότι θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να επιστρέψει αυτά τα χρήματα στις δύο τράπεζες.

Τελικά, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα (περισσότερα εδώ).