Skip to main content

Αυτοκίνητο «μπούκαρε» σε κατάστημα στην Τούμπα-6 τραυματίες(φωτο+vid)

Σοκαριστικό τροχαίο στην Κάτω Τούμπα - ΙΧ μπούκαρε σε κρεπερί, τραυματίζοντας συνολικά έξι άτομα που παρακολουθούσαν αγώνα ποδοσφαίρου

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 23.00 όταν ΙΧ εξετράπη της πορείας του και «μπούκαρε» σε κατάστημα-κρεπερί που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κανάρη,  Παπάφη και Μιχ. Χουρμούζη, στην περιοχή της Κάτω Τούμπας. 

Το κατάστημα ήταν σχεδόν γεμάτο από κόσμο που παρακολουθούσε τον αγώνα Champions League μεταξύ Πάρτιζαν και Ολυμπιακού. Το ΙΧ που οδηγούσε μία νεαρή, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετράπη της πορείας του, κινούμενο επί της οδού Παπάφη, χτύπησε τα τραπέζια που ήταν γεμάτα από πελάτες, κυριολεκτικά πισώπλατα, και προσγειώθηκε σε ημιεπίπεδο του καταστήματος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά έξι ατόμων. Όπως υποστήριξε η οδηγός, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ αλλά είναι καλά στην υγεία της, τα φρένα της δεν έπιασαν, με αποτέλεσμα να χάσει εντελώς τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τους τέσσερις από τους έξι τραυματίες στο Γεννηματά και το ΑΧΕΠΑ. Ένας εκ των τραυματιών είναι αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

«Πραγματικά, δεν καταλάβαμε πώς έγινε. Ευτυχώς, γλυτώσαμε τα χειρότερα», είπε στη Voria.gr αυτόπτης μάρτυρας και εργαζόμενος εκείνη τη στιγμή στο κατάστημα και πρόσθεσε σοκαρισμένος πως «το αυτοκίνητο παρέσυρε αρχικά μία μεταλλική κολόνα με σήμα κυκλοφορίας και έπειτα έπεσε με δύναμη στα τραπέζια, εκσφενδονίζοντάς τα στην άλλη πλευρά του καταστήματος, μαζί με τους πελάτες». «Κινούνταν με τουλάχιστον 80 χλμ/ώρα», εκτίμησε ο ίδιος.