Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Άνδρας απειλεί να πυρπολήσει συμβολαιογραφείο (φωτο)

Ένας 62χρονος άνδρας εισήλθε σε συμβολαιογραφικό-δικηγορικό γραφείο και έριξε βενζίνη σε τέσσερα άτομα, απειλώντας να βάλει φωτιά.

Συναγερμός έχει σημάνει σε συμβολαιογραφικό-δικηγορικό γραφείο στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Φράγκων 12, στη Θεσσαλονίκη καθώς ένας 62χρονος άνδρας εισήλθε περίπου στις 2.30 το μεσημέρι της Πέμπτης μέσα στο γραφείο και περιέλουσε με βενζίνη δύο γυναίκες, απειλώντας να βάλει φωτιά.

Βενζίνη φέρεται να έπεσε και σε άλλα δύο άτομα, έναν δικηγόρο και έναν συμβολαιογράφο, οι οποίοι βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο γραφείο.

Μετά από διαπραγματεύσεις με τους αστυνομικούς, τα τέσσερα άτομα εξήλθαν της πολυκατοικίας και είναι καλά στην υγεία τους. Το κτήριο έχει εκκενωθεί, ενώ ο 62χρονος παραμένει ακόμη μέσα και συνομιλεί με τους αστυνομικούς διαπραγματευτές.

Στο σημείο βρίσκονται δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δυνάμεις της αστυνομίας, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τα αίτια για την πράξη του δράστη δεν έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ωστόσο δεν φέρεται να σχετίζονται με υπόθεση πλειστηριασμών. Μάλιστα, ο 62χρονος φέρεται να είχε προσωπικές διαφορές με τον συμβολαιογράφο του γραφείου.

Η οδός Φράγκων είναι κλειστή για τα οχήματα.