Skip to main content

«Θεσσαλονίκη Ανοιχτή πόλη» για ΟΑΣΘ: Παιχνίδια κατά των εργαζομένων

Η στάση της διοίκηση του Οργανισμού «προκαλεί καθημερινά μεγάλη ταλαιπωρία σε χιλιάδες συμπολίτες μας», αναφέρει η δημοτική παράταξη

Πυρά κατά της διοίκησης του ΟΑΣΘ εξαπολύει η δημοτική παράταξη «Θεσσαλονίκη-ανοιχτή πόλη», κάνοντας λόγο για παιχνίδια σε βάρος των εργαζομένων.

Η παράταξη καλεί τη διοίκηση του Οργανισμού να προχωρήσει σε συνεργασία με το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στην εξόφληση των δεδουλευμένων των εργαζομένων και επισημαίνει ότι η στάση της «προκαλεί καθημερινά μεγάλη ταλαιπωρία σε χιλιάδες συμπολίτες μας».

Ζητεί επίσης «να σταματήσει άμεσα η επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, που δείχνει έλλειψη στοιχειώδους αλληλεγγύης στους χιλιάδες εργαζόμενους στην ευρύτερη μητροπολιτική Θεσσαλονίκη».

Τέλος καλεί το Υπ. Υποδομών και Μεταφορών να επισπεύσει την υλοποίηση του σχεδίου για το δημόσιο οργανισμό αστικών συγκοινωνιών. «Οι δε Δήμοι να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να συμμετέχουν στον υπό σύσταση φορέα/πάροχο, όπως σε πολλές σύγχρονες ανεπτυγμένες πόλεις», καταλήγει η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης.