Τρίτη 17 Ιουλίου 2018
x

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: ΑΡΠΑΖΑΝ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΑΠΟ ΠΕΖΟΥΣ - ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Οι αρχές συνέλαβαν μία 38χρονη ημεδαπή για ληστεία κατά συναυτουργία - Ο 32χρονος συνεργός της επιτέθηκε και τραυμάτισε αστυνομικό εκτός υπηρεσίας

Στη σύλληψη μίας 38χρονης ημεδαπής για το αδίκημα της ληστείας κατά συναυτουργία προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σταυρούπολης έπειτα από αναζητήσεις.

Μάλιστα την ίδια ημέρα, 32χρονος συνεργός της με χρήση βίας, αφαίρεσε αλυσίδα λαιμού από γυναίκα που κινούταν πεζή, ενώ με τον ίδιο τρόπο αποπειράθηκε να αφαιρέσει αλυσίδα και δεύτερης διερχόμενης γυναίκας, όσο η συνεργός του, του παρείχε κάλυψη από το όχημα, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους.

Οι παραπάνω πράξεις έγιναν αντιληπτές από περίοικους και αστυνομικό που βρισκόταν εκτός Υπηρεσίας, ο οποίος στην προσπάθειά του να ακινητοποιήσει τον 32χρονο, δέχτηκε επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο και τραυματίστηκε στο χέρι.

Ο εν λόγω αστυνομικός και μία εκ των παραπάνω γυναικών, μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο της πόλης για παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ