Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χαλάει ο καιρός - Αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Θα σημειωθεί πτώση της θερμοκρασία καθώς το θερμόμετρο θα δείξει από 16 έως 24 βαθμούς. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους ισχυρές και δεν αποκλείεται να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις αναμένονται σήμερα, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή πτώση.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα είναι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς.

Στις περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές που θα εξασθενήσουν το βράδυ. Στο υπόλοιπο τμήμα της περιοχής προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικούς όμβρους η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 25 βαθμούς κελσίου.