Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 48χρονη που είχε καταδικαστεί για ληστεία

Τον Φεβρουάριο του 2014 επιτέθηκε με σπρέι πιπεριού σε ιδιοκτήτη ενεχυροδανειστηρίου στο κέντρο της πόλης και του έκλεψε χρυσές λίρες.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μεσημβρινές ώρες σήμερα, Παρασκευή μια 48χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Πρόκειται για δύο αποφάσεις που εκδόθηκαν από Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με τις οποίες καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και οκτώ μηνών, ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή ύψους 600 ευρώ, για τα αδικήματα της ληστείας, της παράνομης οπλοφορίας, της οπλοχρησίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της υπεξαίρεσης αντικειμένου ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, πράξεις που τελέστηκαν στη Θεσσαλονίκη τα έτη 2013 και 2014.

Συγκεκριμένα, ένα εκ των καταδιωκτικών εγγράφων, αφορά σε περίπτωση κατά την οποία η συλληφθείσα, το Φεβρουάριο του 2014 εντός ενεχυροδανειστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, χρησιμοποίησε σπρέι πιπεριού και κατάφερε χτύπημα σε βάρος του ιδιοκτήτη, αφαιρώντας στη συνέχεια χρυσές λίρες.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί αρμοδίως.