Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Έκρυβαν 220 κιλά ναρκωτικά σε παρατημένο εργοστάσιο (vid)

Βρέθηκαν σε κρυψώνες μέσα στο εργοστάσιο οκτώ κιλά ηρωίνης και πάνω από 210 κιλά ακατέργαστης κάνναβης. Ένας 50χρονος και ένας 52χρονος συνελήφθησαν.

Ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης χρησιμοποιούσαν ως «καβάτζα» για να κρύβουν ναρκωτικά ένας 50χρονος και ένας 52χρονος που συνελήφθησαν για διακίνηση κάνναβης στις 29 Μαΐου.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί μετέβησαν σε χώρο που εκμίσθωνε ο 50χρονος σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στην οροφή σκεπάστρου γραφείου, οκτώ κιλά και δώδεκα γραμμάρια ηρωίνης που περιέχονταν σε δεκαπέντε πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες και σε ειδική κατασκευή στην οροφή καρότσας Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου 210 κιλά και 220 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που περιέχονταν σε 21 πλαστικές αυτοσχέδιες συσκευασίες.

Οι παραπάνω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών καθώς και το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 50χρονου, κατασχέθηκαν.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καστοριάς, ενώ παράλληλα ερευνάται η συμμετοχή άλλων εμπλεκομένων ατόμων στην υπόθεση.