Skip to main content

Έκλειναν ερωτικά ραντεβού σε ξενοδοχεία μέσω ροζ ιστοσελίδων

Εντοπίσθηκαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης δύο γυναίκες που εκδίδονταν μέσω των ιστοτόπων. Συνελήφθη ένας 49χρονος για μαστροπεία.

Εντοπίστηκαν δύο ιστοσελίδες με ροζ αγγελίες, μέσω των οποίων προσφερόταν η δυνατότητα ερωτικών ραντεβού έναντι αμοιβής σε ξενοδοχεία στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια ερευνών αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, σε επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, εντοπίσθηκαν δύο γυναίκες ηλικίας 21 και 34 ετών, υπήκοοι Λευκορωσίας και Ουγγαρίες, οι οποίες αφίχθησαν σε ξενοδοχείο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσουν ραντεβού, που είχαν προσυμφωνηθεί μέσω των διαδικτυακών «επιχειρήσεων».

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκε και συνελήφθη 49χρονος Έλληνας ο οποίος μετέφερε με όχημα την 34χρονη στα  προκαθορισμένα ερωτικά ραντεβού.

Σε βάρος του συλληφθέντα σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία και διευκόλυνση ακολασίας άλλων από κοινού, ενώ σε βάρος των δύο γυναικών  βεβαιώθηκαν σχετικές πταισματικές παραβάσεις.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.570 ευρώ, προερχόμενα από την παράνομη δραστηριότητά τους, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, που χρησιμοποιούσαν για τις συνεννοήσεις τους και ένα πακέτο καρτοσύνδεσης.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.