Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Αίθριος ο καιρός σήμερα, τοπικές νεφώσεις από το μεσημέρι

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, πρόσκαιρα νωρίς το πρωί και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ - Πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά

Υψηλή για την εποχή θα είναι σήμερα η θερμοκρασία στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με εξαίρεση τα δυτικά και τα βόρεια όπου θα παρουσιάσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της.

Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες αναμένεται να σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη την Κυριακή.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοδυτικοί, 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα δυτικά και τα βόρεια. Στις υπόλοιπες περιοχές θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5, πρόσκαιρα νωρίς το πρωί και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ωστόσο, τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες στα ορεινά κυρίως της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στην Κεντρική Μακεδονία πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ νωρίς το πρωί και το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμναθεί από 13 ως 29 βαθμούς Κελσίου.