Skip to main content

Κάθειρξη για ασέλγεια στον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον πρώην ραδιοφωνικό παραγωγό της Θεσσαλονίκης κανένα από τα ελαφρυντικά που πρότεινε η υπεράσπιση.

Σε ποινή κάθειρξης έξι ετών χωρίς αναστολή καταδικάστηκε ο 45χρονος πρώην ραδιοφωνικός παραγωγός της Θεσσαλονίκης για ασέλγεια σε μία ανήλικη κοπέλα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας είχε θωπεύσει μία ανήλικη, 13 ετών, με την οποία συναντιόταν συχνά στη Θεσσαλονίκη, στο διάστημα από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο του 2015.

Το δικαστήριο δεν αναγνώρισε στον κατηγορούμενο κανένα από τα ελαφρυντικά που πρότεινε η υπεράσπιση.

Ο άνδρας, όπως αναφέρθηκε κατά την ακροαματική διαδικασία, έπαιρνε συχνά την ανήλικη σε βόλτες με το αυτοκίνητό του πηγαίνοντας περιπάτους στο θέατρο Δάσους, ενώ την έφερνε μαζί του και στις εγκαταστάσεις του ραδιοφωνικού σταθμού όπου εργαζόταν ο ίδιος.

Σημειώνεται ότι ο 45χρονος πριν από έναν χρόνο καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 15 ετών για έτερη υπόθεση αποπλάνησης μιας 6χρονης, κόρης φιλικής οικογένειας, πράξη η οποία τελέστηκε στο Κιλκίς καθώς και για κατοχή πορνογραφικού υλικού που απεικόνιζε μια 17χρονη από την Καβάλα, η οποία έπασχε από νοητική στέρηση.