Skip to main content

Θεσσαλονίκη: «Γαλάζια» σύναξη από τον Σάββα Αναστασιάδη

Στο επίκεντρο της συνάντησης η αξιολόγηση, οι πολιτικές εξελίξεις, η πορεία της χώρας και τα ζητήματα που αφορούν την πόλη - Ποιοι παραβρέθηκαν.

Την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας είχε χθες Τετάρτη ο βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Σάββας Αναστασιάδης, σε μια «πολιτική» βραδιά στο ξενοδοχείο PORTO PALACE, στη Θεσσαλονίκη.  

Στις συζητήσεις κυριάρχησαν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, η αξιολόγηση και τα μέτρα που έρχονται, η πορεία της χώρας και ζητήματα που απασχολούν τη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, ο κ. Αναστασιάδης έγινε αποδέκτης πολλών ερωτήσεων σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στην αγορά, λόγω του κλίματος αβεβαιότητας και της έλλειψης ρευστότητας.

Μεταξύ άλλων, στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ Νομού Θεσσαλονίκης Βίκυ Ευταξά, ο Πρόεδρος της Β΄ΝΟΔΕ Βράνος Θωμάς, ο Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα Γιάννης Παΐδας, ο αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος ΔΑΚΕ Ι.Τ. Δημήτρης Μπρούσας, ο εκπρόσωπος ΔΑΚΕ ΕΛΤΑ Πάλλας  Κώστας, ο πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών νομού Θεσσαλονίκης Χρήστος Τσιχήτας, ο Πρόεδρος της Ένωσης ΤΟΕΒ Βασίλης Κανάκας, οι Πρόεδροι όλων των ΔΗΜ.Τ.Ο.  Β΄ Θεσσαλονίκης, μέλη των Δ.Σ. ΔΗΜ. Τ.Ο., μέλη της πολιτικής επιτροπής, Πρόεδροι ΔΑΚΕ εργασιακών χώρων, Υπεύθυνοι θεματικών τομέων δράσης Νέας Δημοκρατίας, κ.α.