Skip to main content

Γυναικοκτονία στη Χαλκιδική: Ενθαρρυντικά τα νέα για την υγεία του 8χρονου - Αποσωληνώθηκε από τη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου

Αναμένεται να χρειαστούν και άλλες εγχειρήσεις για να αποκατασταθεί η λειτουργία του χεριού του, καθώς το τραύμα είναι αρκετά βαθύ

Αποσωληνώθηκε το πρωί της Παρασκευής ο 8χρονος που βρισκόταν από τη Δευτέρα στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου Ιπποκράτειο της Θεσσαλονίκης, καθώς είχε δεχθεί σκάγια στο χέρι και άλλα σημεία του σώματός τους όταν ο 36χρονος πατέρας του πυροβόλησε θανάσιμα την 39χρονη μητέρα του.

Διαβάστε - Γυναικοκτονία στη Στρατονίκη: Χειρουργήθηκε ξανά χθες ο 8χρονος - Προσπάθεια για να αποσωληνωθεί

Ήδη από χθες οι θεράποντες ιατροί βρισκόταν στη διαδικασία αποσωλήνωσης του 8χρονου και σήμερα το πρωί κατάφεραν να τον αποσωληνώσουν. Ο μικρός αναμένεται να μείνει λίγες ώρες ακόμα στη Μονάδα και στη συνέχεια θα μετακινηθεί στην παιδοχειρουργική κλινική του νοσοκομείου.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή άτομα της Κοινωνικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου και ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους συγγενείς και με το που επιστρέψει ο 8χρονος στην κλινική θα είναι συνεχώς δίπλα του.

Πάντως, ο 8χρονος έχει ακόμα δρόμο καθώς αναμένεται να χρειαστούν και άλλες εγχειρήσεις για να αποκατασταθεί η λειτουργία του χεριού του, καθώς το τραύμα είναι αρκετά βαθύ.