Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μέσα στον Ιανουάριο ανοίγει το drive thru της McDonald's

Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως στην Καλαμαριά και φέρνει μία νέα εμπειρία στην εστίαση της Θεσσαλονίκης.

Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το drive thru εστιατόριο της αλυσίδας McDonald΄s στη Θεσσαλονίκη. Το κατάστημα βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως 159 στην Καλαμαριά και φέρνει μία νέα εμπειρία στην εστίαση της Θεσσαλονίκης, καθώς θα δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να αγοράζουν τα burgers και άλλα προϊόντα της εταιρείας χωρίς να βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους.

Το drive thru της Εθνικής Αντιστάσεως εντάσσεται στο τριετές επενδυτικό πλάνο ύψους 12 εκατ.ευρώ της εταιρείας Premier Capital για το άνοιγμα 8 εστιατορίων McDonald΄s και τη δημιουργία 250 νέων θέσεων εργασίας. Το κατάστημα καλύπτει επιφάνεια 400 τμ και κατασκευάζεται από την τεχνική εταιρεία Diastasi. «Το έργο ξεκίνησε από το μηδέν και προχωρά με εντατικούς ρυθμούς», τονίζει στη Voria.gr ο κ.Γιώργος Σιμόπουλος από τη Diastasi.

Θα είναι το δεύτερο εστιατόριο Mc Donald΄στη Θεσσαλονίκη, καθώς η αλυσίδα στην παρούσα φάση έχει παρουσία μόνο στο εμπορικό κέντρο One Salonica στη δυτική πλευρά της πόλης.

Η Premier Capital ανέλαβε τη διαχείριση της McDonald’s στην Ελλάδα το 2011 και από τότε έχει επενδύσει πάνω από 10 εκατ.ευρώ στην ανάπτυξη του δικτύου, που σήμερα αριθμεί 23 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Εκτός από την Ελλάδα είναι ακόμη Developmental Licensee της McDonald’s σε Εσθονία, Λετονία, Λιθουανία, Μάλτα και Ρουμανία, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100 εκατ. καταναλωτές το χρόνο, και παρουσιάζοντας ετήσιες πωλήσεις 230 εκατ. ευρώ