Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ συλλήψεων για πληθώρα αδικημάτων

Σε συνολικά 37 συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, προχώρησε η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο.

Σε συνολικά 37 συλλήψεις, για διάφορα αδικήματα, προχώρησε η Αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Ασφάλειας και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

· (5) άτομα για διωκτικά έγγραφα.
Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης 47χρονης ημεδαπής, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσαν (2) αποφάσεις με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης (5) ετών και (3) μηνών, για μη έγκαιρη καταβολή εισφορών.

· (1) άτομο για κατοχή μικροποσότητας ναρκωτικών ουσιών.

· (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί υπαίθριου εμπορίου.
Κατασχέθηκαν (58) είδη παρεμπορίου.

· (16) άτομα, το οποία δεν διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην Ελληνική επικράτεια, ενώ κάποιοι εξ’ αυτών κατείχαν και χρησιμοποιούσαν πλαστά έγγραφα.

Επιπρόσθετα, βεβαιώθηκε (1) παράβαση για επαιτεία και (13) παραβάσεις για κατ’ εφαρμογή του Νόμου περί εκδιδομένων επ΄αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.