Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις και καταιγίδες- Βελτίωση του καιρού από το βράδυ

Τα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά στην περιοχή της Θεσσαλονίκης - Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σήμερα, Τετάρτη στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά και βαθμιαία στα νησιά του βορείου Αιγαίου αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τις μεσημβρινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Σταδιακή βελτίωση από τις βραδινές ώρες και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Από τις απογευματινές ώρες και από τα δυτικά βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση από τις βραδινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νότιοι 3 με 5 και από τις απογευματινές ώρες θα στραφούν σε δυτικούς 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 18 βαθμούς Κελσίου.