Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Νεφώσεις με βροχές και ισχυρές καταιγίδες

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια τμήματα έως 7 μποφόρ - Η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσεις τους 18 βαθμούς.

Βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές αναμένονται σήμερα στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, την Εύβοια, τις Σποράδες και πιθανόν τη νύχτα στις δυτικές Κυκλάδες και τη δυτική Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις στα πελάγη 6 και πρόσκαιρα στα βόρεια έως 7 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 και τις πρωινές ώρες στα θαλάσσια τμήματα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 5 με 6 και τις πρωινές ώρες στα δυτικά θαλάσσια τμήματα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία τοπικά θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.