Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται στη Ζώγια

Μια αυτοπροσωπογραφία από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, μια διαδρομή από το «Λιόγερμα» στο «Μύλο» και μέχρι τη «Ζώγια» την Τετάρτη 22 Μαρτίου.

Ο αγαπημένος Λουδοβίκος των Ανωγείων έρχεται για μια μοναδική βραδιά στη «Ζώγια», στην οδό Αλ. Σβώλου 54, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017, στις 21.00.

Μια αυτοπροσωπογραφία από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, μια διαδρομή από το «Λιόγερμα» στο «Μύλο» και μέχρι τη «Ζώγια».

«Ένας αυτοπροσδιορισμός με ιστορίες, παραμύθια και τραγούδια με το μοναδικό τρόπο που το κάνει ο Λουδοβίκος των Ανωγείων. Με αγαπημένα τραγούδια που όλοι και όλες τα τραγουδήσαμε ψιθυριστά, με ιστορίες που μοιάζουν παραμυθένιες, αλλά κρύβουν τις μεγαλύτερες και αναλλοίωτες αλήθειες, με σκέψεις και με συναισθήματα και με οδηγό την ευαισθησία και την αγάπη, η παρέα της «Ζώγιας» υποδέχεται όχι μόνο έναν τροβαδούρο των αγνών αισθήσεων, αλλά κι έναν καλλιτέχνη – υπενθύμιση ότι τα σκοτάδια διαλύονται με αλήθειες και ψιθύρους », αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Τιμή εισόδου με ποτό 12€

Η «άνοιξη ’17 στη Ζώγια» περιλαμβάνει εκδηλώσεις για τη μουσική, τη γραφή, τα εικαστικά, το θέατρο και το παιδί και απλώνεται από τον Μάρτιο 2017 έως και τον Ιούνιο 2017.

Πληροφορίες
Ζώγια, Αλ. Σβώλου 54
Τ: 2310 243459