Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Ουρές στον Λευκό Πύργο για δωρεάν hot dog (φωτο+vid)

Η εκδήλωση γίνεται στο πλαίσιο του «11ου Today Παίζω-Δρω-MotiON», που διοργανώνεται από τον τρίτο κύκλο εκπαίδευσης στελεχών της ΧΑΝΘ.

της Αρετής Τασούλα

Ουρές για ένα δωρεάν... hot dog έχουν σχηματίσει μικροί και μεγάλοι στον Λευκό Πύργο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του «11ου Today Παίζω-Δρω-MotiON», που διοργανώνεται από τον τρίτο κύκλο εκπαίδευσης στελεχών της ΧΑΝΘ.

Στόχος της δράσης είναι η κοινωνικοποίηση και η ενημέρωση των πολιτών για ποικίλα ζητήματα, όπως η πόλη, το περιβάλλον και η κοινωνική ευαισθητοποίηση, καθώς και η διασκέδαση των παρευρισκομένων.



Οι πολίτες έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε αθλητικές και μουσικοκινητικές διαδραστικές δραστηριότητες, να φωτογραφηθούν με φόντο το Θερμαϊκό, να περιηγηθούν στην έκθεση φωτογραφίας των στελεχών της ΧΑΝΘ με θέμα «Stop!Look!Listen!Take Action!», να λύσουν quiz και φυσικά να απολαύσουν hot dog.



«Είναι μια μέρα χαράς και γιορτής, που έχει ως στόχο όχι μόνο τη διασκέδαση αλλά και την κοινωνικοποίηση» ανέφερε η Έμμα Συμεωνίδου, επαγγελματικό στέλεχος της ΧΑΝΘ και υπεύθυνη νέων εθελοντών, δηλώνοντας ευχαριστημένη που «ο κόσμος αγκάλιασε τόσο ζεστά τη δράση».

Να σημειωθεί πως μέρος των εσόδων θα διατεθεί στο Κεντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Δημήτριος», ενώ χορηγός της δράσης είναι η αλυσίδα εστίασης «Todaylicious».