Skip to main content

Διαμαρτυρία στο Εμπορικό Τμήμα του Προξενείου της Τουρκίας (φωτο)

Οι συγκεντρωμένοι συγκεντρώθηκαν έξω από το επιμελητήριο, ανήρτησαν πανό και πέταξαν «τρικάκια», ενώ μετά από λίγα αποχώρησαν από το σημείο.
Παράσταση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς τους Τούρκους κρατούμενους και απεργούς πείνας, Nuriye Gülmen και Semih Özakça, πραγματοποίησε ομάδα περίπου 5-10 ατόμων του ανιεξουσιαστικού χώρου, το πρωί της Παρασκευής, στον τρίτο όροφο του Εμπορικού Κέντρου «Πλατεία», έξω από το Εμπορικό Τμήμα του Προξενείου της Τουρκίας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι συγκεντρωμένοι, οι οποίοι προέρχονται από την ομάδα, «Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης», ανήρτησαν πανό και πέταξαν «τρικάκια», ενώ μετά από λίγα αποχώρησαν από το σημείο.
 
«Ως ένδειξη αλληλεγγύης στους απεργούς πείνας, Nuriye Gülmen και Semih Özakça, στους 9 συλληφθέντες της 28ης Νοέμβρη και σε όσες και όσους αγωνίζονται στην Τουρκία και το Κουρδιστάν, πραγματοποιήσαμε σήμερα, Παρασκευή 8/12, δεύτερη μέρα της επίσκεψης του Ερντογάν στη χώρα μας, παρέμβαση αλληλεγγύης εντός του Εμπορικού Κέντρου Πλατεία (Τσιμισκή 43), στο Εμπορικό Τμήμα του Προξενείου της Τουρκίας, που στεγάζεται στον 3ο όροφο του κτηρίου», αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοινωσή τους.