Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Περίμεναν τον Τσίπρα στο... πρωθυπουργικό γραφείο (vids)

Οι συγκεντρωμένοι, αναμένοντας την άφιξη του κ. Τσίπρα, είχαν στήσει ένα... αυτοσχέδιο γραφείο του πρωθυπουργού στο πεζοδρόμιο

«Θερμή» υποδοχή στον Αλέξη Τσίπρα επιφύλαξαν μέλη της Λαϊκής Ενότητας που βρέθηκαν από το πρωί σήμερα έξω από το υπουργείο Μακεδονίας - Θράκης, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν εν όψει των εγκαινίων του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη.

Οι συγκεντρωμένοι, αναμένοντας την άφιξη του κ. Τσίπρα, είχαν στήσει ένα... αυτοσχέδιο γραφείο του πρωθυπουργού στο πεζοδρόμιο, ενώ κρατούσαν πλακάτ όπου αναγράφολνταν οι ιδιότητές τους, όπως «άνεργη», «απολυμένος» και «φοιτητής».

Πάνω στο «πρωθυπουργικό γραφείο» υπήρχαν δύο... φάκελοι, ένας του ΣΕΒ και ο άλλος της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Οι καθήμενοι σε αυτό, σε ένα άτυπο σκετσάκι, υποδύονταν τον «πρωθυπουργό», έναν βιομήχανο και έναν τραπεζίτη. Οι πολίτες που προσέγγιζαν το γραφείο ζητούσαν ένας - ένας χρήματα από τον «πρωθυπουργό», ωστόσο αυτός απαντούσε αρνητικά.

Λίγο πριν την άφιξη Τσίπρα υπήρξε έντονος διάλογος μεταξύ των δημιουργών του δρώμενου και αξιωματικού της αστυνομίας, ωστόσο αυτός δεν κράτησε πολύ και τα πνεύματα γρήγορα ηρέμησαν.