Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Σε ποια σημεία του δικτύου θα γίνουν εργασίες συντήρησης

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης στην Εθνική Οδό 67 Θεσσαλονίκης - Αεροδρομίου και στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Ν.Μουδανιών.

Εργασίες διαγράμμισης και συντήρησης θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής  Μακεδονίας.

Αναλυτικότερα, σήμερα έως και την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι εξής εργασίες συντήρησης:

α) εργασίες  διαγράμμισης  επί  της  Εθνικής  Οδού  67  Θεσσαλονίκης  –  Αεροδρομίου και στις δύο κατευθύνσεις κυκλοφορίας και συγκεκριμένα από τον Κόμβο 13 (με Περιφερειακή Οδό) έως και το Αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν ανάλογα με τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες και  η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το πρωί.

β) Εργασίες συντήρησης του ασφαλτοτάπητα και αντικατάστασης των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας (Jersey) επί της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών και συγκεκριμένα περίπου στη χιλιομετρική θέση 20+00 (στο ύψος της επιχείρησης «Συννεφούλα») και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και για μήκος περίπου ενός χιλιομέτρου.

Για την εκτέλεση των ασφαλτικών εργασιών στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη προβλέπεται να γίνει αποκλεισμός δύο λωρίδων κυκλοφορίας (δεξιά και μεσαία), ενώ για την αντικατάσταση των τσιμεντένιων στηθαίων ασφαλείας οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν με αποκλεισμό της αριστερής λωρίδας και των δύο κατευθύνσεων κυκλοφορίας.

Οι παραπάνω εργασίες θα  πραγματοποιηθούν  ανάλογα  με  τις  επικρατούσες  καιρικές  συνθήκες και η ώρα έναρξης θα είναι στις 7 το πρωί.