Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις 17 ατόμων σε ένα 24ωρο για πταίσματα

Αστυνομικοί της ΓΑΔ Θεσσαλονίκης συνέλαβαν 17 άτομα, για κατοχή ναρκωτικών, ληστείες για αδασμολόγητα προϊόντα καπνού και, παράνομη παραμονή στη χώρα.

Κατά το τελευταίο 24ωρο συνελήφθησαν συνολικά 17 άτομα και βεβαιώθηκαν 11 πταισματικές παραβάσεις, στο πλαίσιο των περιπολιών και ερευνών που πραγματοποιούνται από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ.

Αναλυτικότερα, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, το τελευταίο 24ωρο πραγματοποίησαν ελέγχους, κατά τους οποίους συνελήφθησαν:

· Τρία άτομα για περίπτωση κλοπής. Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες του Σαββάτου οι δράστες, ενεργώντας από κοινού, αφού παραβίασαν την είσοδο υπόγειας αποθήκης στην περιοχή της Σταυρούπολης, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της μηχανήματα κατασκευής – επεξεργασίας ενδυμάτων και διάφορα άλλα αντικείμενα.

· Τρία άτομα για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

· Ένα άτομο για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

· Δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα. Κατασχέθηκαν 370 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρα και 20 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

· Οκτώ άτομα διότι δεν κατείχαν τα απαραίτητα έγγραφα που να δικαιολογούν τη νόμιμη παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 11 παραβάσεις κατ’ εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ’ αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα.