Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο

Διαβάστε γιατί συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης τέσσερα άτομα το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της πόλης.

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο άνδρες της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα:

- Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ανάληψης, συνέλαβαν χθες το πρωί 66χρονο ημεδαπό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις αποφάσεις, με τις οποίες καταδικάστηκε σε συνολική ποινή φυλάκισης 5 ετών και ) μηνών, για φοροδιαφυγή, δημόσια έσοδα και παραβάσεις του K.O.K.

- Συνελήφθη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας, χθες το πρωί 41χρονος αλλοδαπός, διότι σε χώρο αποσκευών εντός αυτοκινήτου, ιδιοκτησίας του, κατείχε 930 πακέτα τσιγάρα και 32 πακέτα καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Επίσης, εξερχόμενος της οικίας τους, συνελήφθη και ο γιoς του, ο οποίος κατείχε 450 λαθραία πακέτα τσιγάρα.

- Συνελήφθη χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, 49χρονος ημεδαπός, ο οποίος μετέφερε 20χρονη αλλοδαπή, σε ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να πραγματοποιήσει ερωτικό ραντεβού. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 74χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται, κανόνιζε τις επ’ αμοιβή ερωτικές συναντήσεις, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος.