Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Τους 31 βαθμούς θα φτάσει αύριο η θερμοκρασία

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός - Στην πολη οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση.

Αίθριος προβλέπεται αύριο ο καιρός σε ολόκληρη την χώρα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, εντάσεως μέχρι 7 μποφόρ στο Αιγαίο.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ και πρόσκαιρα τις απογευματινές ώρες νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη ο καιρός προβλέπεται επίσης αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη τοπικά θα είναι 3-5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός και στην Αττική, όπου οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί 4-6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.